Certificats eTwinning

Eurovision, old school
Aquestes primeres setmanes de curs els alumnes de 1r d’ESO E a la classe de música vam assajar i cantar una cançó en català per a un projecte europeu. les diferents escoles que vam participar havíem de cantar una cançó en la llengua del país i explicar una mica les tradicions. Els alumnes van triar fer la cançó de Buhos, Barcelona s’il·lumina.
Vam poder situar al mapa les escoles que van participar i escoltar cançons en diferents idiomes.
Pretty e-pals
Durant el primer i segon trimestre els alumnes de 1r d’ESO E destinarem una hora d’anglès a fer un projecte amb un institut d’Itàlia i un de Turquia. Els alumnes es posaran en grups i intercanviaran informació personal a través de correus electrònics, vídeos per conèixer sobre altres cultures. També crearan un blog on posaran receptes típiques del país.
És una oportunitat per utilitzar l’ anglès d’una forma natural i amb un objectiu clar; comunicar-se!
Guardians of Earth
L’any passat els alumnes de 2n ESO E ja van participar a un projecte eTwinning amb un grup d’alumnes d’Alemanya. Aquest any els mateixos alumnes s’uniran a un projecte amb diferents instituts d’Europa amb un únic objectiu: buscar idees per salvar el nostre planeta i ser conscients de la importància que té reciclar i reutilitzar.
En grups els alumnes miraran el seu entorn i buscaran solucions  per reduir l’ús del plàstic en el nostre dia a dia.”
Aquí teniu els certificats: