Preinscripció ESO 2020 – 2021

Novetats:

Enllaç del Departament d’Educació amb informació bàsica traduïda en diverses llengües (fula, punjabi, tagal, xinès, àrab marroquí, hindi, romanès i amazic) sobre la preinscripció als estudis de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria: http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/info-idiomes/

Per casos excepcionals, del 19 a 21 de maig, s’obre el període de presentació de sol·licitud presencials. Aquí teniu l’enllaç per demanar cita prèvia. També us enllacem un manual de com funciona aquest sistema.

Suport de l’Ajuntamant de Canovelles en el procés de preinscripció

Per la seva part, l’Ajuntament de Canovelles pretén facilitar la preinscripció a totes aquelles famílies que ho necessitin. Així, i per tal de resoldre’ls qualsevol dubte o qüestió relativa al procediment i/o la documentació necessària a adjuntar, des de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) s’atendrà a les famílies que ho desitgin telemàticament, telefònicament, o presencialment (sempre mitjançant cita prèvia i respectant les mesures de seguretat establertes). Qui ho necessiti pot contactar:

· A través dels correus: ome@canovelles.cat o educacio@canovelles.cat

· Trucant al telèfon 93 861 89 83, de dilluns a divendres de 10 a 13 hores

Durant el període ordinari (del 13 al 22 de maig), es recomana utilitzar el formulari web del Departament. S’han de fer dos passos:

  • Emplenar en el web la sol·licitud en suport informàtic.
  • Enviar per correu electrònic al centre de primera petició el resguard que genera l’aplicació conjuntament amb la documentació acreditativa. S’accepta que sigui escanejada o fotografiada.

El nostre correu electrònic: insbellulla@xtec.cat

Tel.938 466 495 i 667 085 647 de 9 a 13:00 hores

 

Ens han arribat les dates per la preinscripció al curs 2020 – 2021

  • De manera preferent: període de presentació de sol·licitud telemàtica de preinscripció: 13 a 22 de maig
  • Per casos excepcionals i amb un sistema de cita prèvia: període de presentació de sol·licitud presencials de preinscripció: 19 a 21 de maig. (22 exclòs per festiu).
  • Matrícula: 13 a 17 de juliol

Us deixem el calendari de preinscripció i matrícula:

Us demanem que esteu atents a la nostra web, on anirem publicant tota la informació oficial que ens arribi.

Us deixem també la nota de premsa oficial i  la pàgina oficial del Departament d’Educació.