Xerrades a Batxillerat

 

Xerrades a Batxillerat d’Ex alumnes

Aquest curs, i continuant amb la tradició dels darrers anys, hem comptat amb la visita al centre d’ex alumnes que ens han explicat la seva experiència al batxillerat i la seva trajectòria posterior acadèmica i professional amb unes intervencions vibrants i inspiradores.

La constància i l’esforç són alguns dels valors que han posat de manifest per arribar a aconseguir els nostres objectius. No defallir o abandonar quan els esforços han de ser superiors i la importància de la motivació per a convertir els obstacles en solucions.

Les seves intervencions en el context de tutoria de segon de batxillerat van causar una profunda impressió en els nostres estudiants.

Els alumnes amb els que hem comptat aquest curs han estat:

Paula Resina Estudiant de Logopèdia

Marcos Molina Estudiant de Ciències Polítiques

Antonio Tripiana Enginyer en Telecomunicacions. Treballa a l’Agència Espacial Europea ESA. Col.labora amb la Universitat Autònoma de Barcelona.

D’altra banda, l’ex-alumne Daniel Moreno i una companya de la facultat de Pedagogia van fer una xerrada-taller sobre els mites i prejudicis en la identitat de gènere a les classes de Filosofia de 1r de batxillerat A i B.
L’ex-alumna Jennifer Vázquez va fer una interessantíssima xerrada sobre “Normalització, conformitat i obediència a l’autoritat” a classe de Psicologia, a 1r de batA.
A tots ells els hi donem les gràcies per la xerrada i per haver estat alumnes del nostre centre.